Rikskonferensen

Moderat Skolungdom

Det har i helgen avhållts rkskonferens i Växjö för moderat skolungdom. Det har varit mycket trevligt, det har både behandlats välskrivna motioner samt festats på det speciella sättet som man bara känner till då man varit på en msu konferens.

MSU är alltså moderat skolungdom och helgens konferens är till för att både välja en ny högsta styrelse, så kallad "rikskommité" samt behandla en rad motioner som ska bli MSU:s framtida politiska mål. Vi var i helgen över 130 personer som hade samlats i växjö på "Elite park hotell" för att gnugga våra hjärnhalvor tillsammans och ha riktigt trevligt. Precis som vi (André, Carl och Niklas) på förhand från Uddevalla trodde blev det super trevligt!
    En rolig bankett igår kväll med många bra tal och spex ledde senare ner i källaren för dans och slutade i bubbelpoolen på hotellets högsta våning.

Nästa gång får även du hänga på och träffa mycket nytt folk och lära dig om frihetens främsta förespråkares åsikter.

Tack för denna helgen, nu väntar valupptakten och EU-valet i vår.

Kommentarer
Postat av: Niklas Moe

bubbelpolen var det bästa av hela kvällen. satt i den 4,5 timme eller något med andra mufare och MSU:are, mycket trevligt! helgen var den bästa som har hänt mig i mitt liv, älska MSU!

2009-04-19 @ 22:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0