EU-Valupptakt i Stockholm



Stockholmsresa tillsammans med MUF Uddevalla

Den 9maj är det valupptakt för europavalet! Det är fritt för både blivande och nuvarande medlemmar att följa med, och kalaset kommer att kosta runt 200 kr. Vi åker till stockholm under fredag kväll och kommer hem någon gång under söndagen. Nedan lyder helgens schema!

Ramprogram:
 09.00 Lokalerna öppnas för bagageavlämning och incheckning
 12.00-12.45 Start på nya moderaternas valupptakt på Norrmalmstorg
 15.00-20.00 Återsamling på Hotell Nortull
 Talarprogram mm
Niklas Wykman, Förbundsorförande
Per Schlingmann, Partisekreterare
Erik Bengtzboe, Valledare MUF
Gunnar Hökmark, Europaparlamentariker
Christoffer Fjellner, Europaparlamentariker
Anna Ibrisagic, Europaparlamentariker
Christoffer Järkeborn, Kandidat till Europaparlamentet
21.00-02.00 Middag och fest

Vid intresse eller oklarheter kontakta gärna mig Carl Olafsson på tel: 0737101916 eller mail: [email protected]

Andrea Högberg, Vice Ordförande

Hej!

Mitt namn är Andrea Högberg och jag är 15 år. Jag sitter som vice ordförande och kampanjansvarig i den underbara föreningen MUF Uddevalla. Jag har varit aktiv i MUF sedan januari 2008. Jag har lärt mig otroligt mycket och skaffat många goda vänner.

När jag inte sysslar med MUF, så spelar jag teater, dansar och sjunger, tränar mm. 


Om ni undrar något så är det bara att kontakta mig:
Tel: 0735415022
Mail: [email protected]



Bowling på onsdag!

På onsdag ska MUF Uddevalla iväg och bowla tillsammans med alla medlemmar. Vi hoppas att så många som möjligt har möjligheten att hänga på och ha en trevlig kväll tillsammans med oss.
Vi tänkte dra igång klockan 18.00 och bowlar en timme. Det blir blandat kompott av diskussioner, altifrån rikskonferensen i helgen till hur mycket vi inte gillar den kommunala bowlingen.

Kom och bowla med oss! Vi bjuder såklart alla medlemmar som vill hänga på. Är du inte medlem än, gå med i sveriges största ungdomsförbund!

Plats: Bowlinghallen i Uddevalla
När? 18.00 onsdag 22/4
Hur? Med ett glatt humör och tävlingsinstinkt

Vi ses där!

// MUF Uddevalla styrelsen


Rikskonferensen

Moderat Skolungdom

Det har i helgen avhållts rkskonferens i Växjö för moderat skolungdom. Det har varit mycket trevligt, det har både behandlats välskrivna motioner samt festats på det speciella sättet som man bara känner till då man varit på en msu konferens.

MSU är alltså moderat skolungdom och helgens konferens är till för att både välja en ny högsta styrelse, så kallad "rikskommité" samt behandla en rad motioner som ska bli MSU:s framtida politiska mål. Vi var i helgen över 130 personer som hade samlats i växjö på "Elite park hotell" för att gnugga våra hjärnhalvor tillsammans och ha riktigt trevligt. Precis som vi (André, Carl och Niklas) på förhand från Uddevalla trodde blev det super trevligt!
    En rolig bankett igår kväll med många bra tal och spex ledde senare ner i källaren för dans och slutade i bubbelpoolen på hotellets högsta våning.

Nästa gång får även du hänga på och träffa mycket nytt folk och lära dig om frihetens främsta förespråkares åsikter.

Tack för denna helgen, nu väntar valupptakten och EU-valet i vår.

EU-debatt !

God eftermiddag!

Imorgon torsdag den 16/4 ska det hållas debatt i Östrabogymnasiets aula. Ämnet är ganska självklart nu inför EU parlamentsvalet som går av stapeln den 7 juni.
Alla ungdomsförbunden är inbjudna och således även Moderata ungdomsförbundet. Alla ungdomsförbunden kommer få chansen att säga vad de tycker ska arbetas med i Bryssel och på kanske på vilket sätt EU borde förändras.
Det finns många idiologier och därmed många olikheter i åsikter.

Det kommer bli en rafflande debatt och för oss debatterar ingen mindre än MUF Bohusläns EU-valledare Daniel Brath.


Kom och heja fram honom och hjälp till genom att ställa kniviga frågor till vänstersidan.

Plats: Östrabo gymnasiet i Uddevalla (aulan)
När: Torsdag 16/4 klockan 15.00-16.00
Vem är välkommen? Alla såklart !

Så förbered några frågor ni är undrande över och kom och ha en rafflande öppen debatt tillsammans med många andra ungdomar!


Välkommen på Idé-kväll i MUF Uddevalla!

God förmiddag alla mufare och andra uddevallare !

Idag visas den vackra blå himelen utanför och jag tror nog många utav er istället för att sitta inne håller till ute på någon grym uteservering i stan.

På onsdag i vilket fall välkomnas alla mufare på idé-kväll i MUF- lokalen i Uddevalla. Det ska spånas idéer om vad som ska hända i år, vad MUF-onsdagarna ska innehålla, vad vi borde göra utöver det vanliga etc.
     Detta är en kväll för alla medlemmar där man kan tycka till och yttra idéer, detta hjälper inte bara oss i styrelsen utan får även alla andra med på tåget så alla känner sig delaktiga i föreningen Uddevalla.
    Vi ska bli distriktets förening i år, och det når vi med att alla får vara med och tycka till och göra föreningen till det ni vill ha en !

Det kan handla om att ett par tjejer vill dra igång "tjej-kvällar" Det kan vara någon talare som någon jätte gärna vill bjuda in eller så kanske det handlar om en grillfest. Vi vill iallfall ha era synpunkter så kom och ha trevligt med oss i MUF Uddevalla på onsdag.

Vi bjuder på god fika såklart!

Var? MUF-lokalen Junogatan 6
När?  Onsdag 6/4 klockan 16.00
Hur? Med massa idéer ;)

Kontakta gärna någon i styrelsen vid frågor (finns inne på "styrelsen" till höger)

el André på: 0702490169

Vänliga hälsningar
MUF Uddevalla styrelsen

RSS 2.0