Välkommen på Idé-kväll i MUF Uddevalla!

God förmiddag alla mufare och andra uddevallare !

Idag visas den vackra blå himelen utanför och jag tror nog många utav er istället för att sitta inne håller till ute på någon grym uteservering i stan.

På onsdag i vilket fall välkomnas alla mufare på idé-kväll i MUF- lokalen i Uddevalla. Det ska spånas idéer om vad som ska hända i år, vad MUF-onsdagarna ska innehålla, vad vi borde göra utöver det vanliga etc.
     Detta är en kväll för alla medlemmar där man kan tycka till och yttra idéer, detta hjälper inte bara oss i styrelsen utan får även alla andra med på tåget så alla känner sig delaktiga i föreningen Uddevalla.
    Vi ska bli distriktets förening i år, och det når vi med att alla får vara med och tycka till och göra föreningen till det ni vill ha en !

Det kan handla om att ett par tjejer vill dra igång "tjej-kvällar" Det kan vara någon talare som någon jätte gärna vill bjuda in eller så kanske det handlar om en grillfest. Vi vill iallfall ha era synpunkter så kom och ha trevligt med oss i MUF Uddevalla på onsdag.

Vi bjuder på god fika såklart!

Var? MUF-lokalen Junogatan 6
När?  Onsdag 6/4 klockan 16.00
Hur? Med massa idéer ;)

Kontakta gärna någon i styrelsen vid frågor (finns inne på "styrelsen" till höger)

el André på: 0702490169

Vänliga hälsningar
MUF Uddevalla styrelsen

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Det blir kanon, roligt att du valde att skriva 'alla andra ska med på tåget', eftersom vi igår hade problem med just tåg...;)

2009-04-08 @ 13:08:59
Postat av: Anonym

2009-04-10 @ 00:02:16
Postat av: Benjamin

Lycka till med årets förening, men ni borde inte hoppas för mycket tycker jag ;)

2009-04-15 @ 23:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0